Diensten

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf?

Wie zijn wij Een jong en kwaliteit gericht bedrijf. 

Een flexibel bedrijf met gemotiveerd personeel. En ook nog 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar Wij zien het als onze verantwoording om u of uw personeel een schone werkplek te verzorgen. Uw werknemers voelen zich vanzelfsprekend prettiger in een schone werkomgeving en zullen hierin ook beter presteren. Daarnaast is de eerste indruk van uw bedrijf natuurlijk ook bepalend voor uw klanten.

Onze werkzaamheden zijn:

Dagelijkse schoonmaak

Periodieke reiniging

Glasbewassing (telescopisch)

Vloeronderhoud

Gevelonderhoud

Brand en waterschade

Rolluiken reinigen

Anti spin behandeling

Rolluiken reiniging

Zonnepanelen reinigen

Specialistische hogedruk reiniging

Terras reiniging

Anti alg

Dakgoten schoonmaak

 

 

Glasbewassing

Vaak wordt voor een glazenwasser gekozen omdat er simpelweg niet bij de ramen kunt komen. De materialen en middelen waarmee glazenwassers werken zijn van een uiterst goede kwaliteit en daarbij beschikken ze over materialen waarmee er eenvoudig op hoogte kan worden gezeemd.

Of u nou het zolderraam schoon wilt hebben of een heel gebouw, een glazenwasser kan de oplossing zijn. Vieze ramen geven uw woning een vervuilde uitstraling, niemand kijkt graag naar buiten of binnen door vieze ramen. Wanneer u uw ramen niet regelmatig wast en schoonmaakt zult u merken dat er ook allerlei stof of zand er op komt te zitten. Vooral spinnen maken graag hun ‘thuis’ in de hoeken van ramen.

Voor ramen op hoogte is het mogelijk om te wassen met een telescopisch osmosesysteem. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar ook de efficiëntie.  Het gebruik van ladders bij glasbewassing en gevelreiniging levert gevaarlijke situaties op. De risico’s worden zelfs als onaanvaardbaar beschouwd. Strenge regelgeving op dit gebied is het gevolg. Het gebruik van ladders voor schoonmaakwerkzaamheden wordt bij wet verboden. Niet voor niets maakt md cleaningservice in dat geval gebruik van tuckerpole-systemen of een hoogwerker.

Ontmossen van huizen en daken

Mos op en rondom uw huis is erg vervelend. Niet alleen het uiterlijk van uw woning wordt aangepast, het kan ook slechte gevolgen met zich meebrengen. Mos zorgt voor waterinfiltratie, en dit kan zorgen voor vochtophoping binnen in huis. Bovendien wordt de levensduur van uw woning aanzienlijk verlengd wanneer u ervoor kiest om uw woning af en toe te laten ontmossen.

 _______________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

  

 

Openingstijden

Openingstijden

wij zijn 24 uur beschikbaar